©

Redactie

Inloggen

Lost your password?

Welkom
Enige tijd geleden hebben wij met een aantal gelijkgestemden de handen ineen geslagen en hebben wij besloten een nieuwe website op te zetten. In dit welkomstwoord willen wij U toelichten waarom wij hiertoe besloten hebben, welke mensen wij willen bereiken en wat ons doel is met deze site.

Waarom www.newsua.nl?
Ik hoor U denken zijn er al niet genoeg sites met betrekking tot Oekra´ne? Ja die zijn er en zij dragen allen bij op hun eigen wijze bij aan een gemeenschappelijk doel. Bevorderen van de berichtgeving over Oekra´ne.
Maar waarin zijn wij anders? Kortweg omdat onze voertaal Nederlands is. Niets ten nadele van andere sites, maar veel communicatie op die sites is in het Oekra´ens en Russisch en gaat voorbij aan de Nederlander die het niet beheerst. Kunnen we de onwetende Nederlander bereiken dan zijn we op de goede weg.

Wie willen wij bereiken met www.newsua.nl?
Simpel gezegd iedereen! In eerste instantie natuurlijk de Oekra´ense Nederlanders en de Nederlandse Oekra´eners maar daarnaast ook allen die er meer over willen weten. Daarom willen wij ook een zo breed mogelijk scala aan onderwerpen. Dat trekt meer mensen en zet Oekra´ne dus beter op de kaart.

Wie willen wij niet?
Types die denken dat men op deze site propaganda (van welke herkomst ook), reclame of onzin kan plaatsen is aan het verkeerde adres. Er zijn drie strakke huisregels:
  • Alle artikelen moeten berusten op waarheid en onderbouwd!
  • Elke mening is welkom. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed!
  • We gaan respectvol met elkaar om. Geen grof taalgebruik of persoonlijke aanvallen!

Wat is het doel van www.newsua.nl?
Het eerste doel is dan ook de Nederlander te voorzien van allerhande info over Oekra´ne. Onderwerpen als actueel nieuws, politiek, sport, toerisme en cultuur komen aanbod. Het mag gaan over verleden, heden maar vooral ook de toekomst!
Ons tweede doel is een betere samenwerking tussen allerlei verschillende groepen die ieder op hun eigen wijze proberen hun goede werk te doen. Het is zo jammer om te zien dat de relatief kleine Oekra´ense gemeenschap in Nederland zo verdeeld is. Het motto moet zijn, samen sta je sterker. Gezamenlijk kunnen we de Nederlanders beter en effectiever benaderen en ze duidelijk maken waarom wij zoveel om dit mooie land en hun inwoners geven.

Wij hopen U van harte te mogen verwelkomen als bezoeker of liever nog als actief deelnemer aan onze site.

Namens admin en redactie. Johnny Nijland
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.